Други структури на територията на болницата

vhod-nkbНа територията на МБАЛ Национална кардиологична болница са разположени няколко структури, които са архитектурно свързани със сградата на НКБ.

Това, понякога поражда затруднения на пациентите при първото им посещение.

Входът за регистратурата на НКБ се намира след бариерата в дясно през рапмата за автомобили.

До регистратурата може да се достигне и през входа на VI-то ДКЦ. Първата регистратура в дясно е на  VI-то ДКЦ.  Продължавайки направо през коридора, се достига до регистратурата на болницата.

рецепция НКБТам на Ваше разположение са 6 гишета, на които може да получите информация за специалистите, приемното им време, необходимите документи и направления при желание за консултация по каса, ценоразпис на услугите в болницата на свободен прием и друга полезна информация и да запишете час за преглед.

При необходимост от допълнителни изследвания и прегледи, те могат да бъдат извършени срещу заплащане по ценоразписа на болницата.

Предварителното записване на час за преглед е важно условие за осигуряване на комфорта на всички наши пациенти и максимално спокоен работен процес на персонала. Можете да го направите на тел. 02/9211 211 във всеки делничен ден от 8 до 16.30 часа. Поради натоварения график на някои от специалистите е изготвена „листа на чакащите“ и е добре да сте подготвени за този факт.

НКБ-бариера, източно крилоНа територията на болницата се намира Клиниката по съдова хирургия и ангиология на УМБАЛ „Св. Екатерина”. Тя се помещава в новото, източно крило на МБАЛ НКБ (по стълбите до бариерата). Ако сте пациенти на УМБАЛ „Св. Екатерина” се уведомете предварително за имената на лекуващите лекари, процедурите и телефоните за информация.

На територията на болничния комплекс, във фоайето на VI-то ДКЦ има аптека, а в съседство се помещават Медико-диагностични лаборатории Русев ЕООД и други.