14-ти Национален Конгрес по Кардиология

drujestvo-na-cardiolozite2-5 октомври 2014 г., Варна

к.к. Златни пясъци

Националният кардиологичен конгрес на България е един от най-големите научни форуми у нас и очакванията ни са за близо 1000 участници от страната, както и присъствие на водещи чуждестранни специалисти.

Програмата на конгреса обхваща сесии с представяне на оригинални български разработки. На конгреса ще имате възможност да научите последните новости в кардиологията, поднесени чрез фокус лекции, да участвате в интересни интерактивни научни сесии на работните групи на ДКБ, да се запознаете и да представите българските научни разработки.

Новости в програмата на конгреса ще са специалните сесии, посветени на водещи български учени кардиолози, научната сесия Млад изследовател, научната сесия Най-доброто от списание Българска кардиология и други.

В дните на конгреса ще е осигурено и практическо обучение. Чудесна форма за споделяне на вашия опит ще са постерните сесии, на които е отделено специално внимание.

По време на конгреса е организирана богата специализирана изложба, на която ще се представят лидери в производството на медикаменти, консумативи и медицинска апаратура.

ВАЖНО! При пристигането си в к.к. Златни пясъци, всички участници първо да се явят на бюро „Регистрация“, разположено във фоайето на хотел „Астера“ – за да получат настанителната си карта за хотел, бадж и материали за конгреса.