Конкурс за заемане на следната длъжност: „лекар-специализант по Кардиология“ – 3 бр. към Отделение по Кардиология при МБАЛ „НКБ“ ЕАД, гр. София

Национална Кардиологична Болница обявява конкурс за заемане на следната длъжност:

  • „лекар-специализант по кардиология“ – 3 бр. към Отделение по кардиология при МБАЛ „НКБ“ ЕАД, гр. София.
    1. Изисквания към кандидатите:
      Кандидатите за участие в конкурса следва да имат придобито висше образование по медицина и да имат среден успех от следването не по-малко от 4.50 и среден успех от положените държавни изпити не по-малко от 4.50.
    2. Кандидатстване:
      Кандидатите за участие в конкурса следва да представят: Заявление в свободен текст; Автобиография по европейски образец; Мотивационно писмо; Нотариално заверено копие от диплома за завършено висше образование по медицина.

    Документите се подават в деловодството на МБАЛ „НКБ“ ЕАД в гр. София, ул. „Коньовица“ 65 в срок до един месец, считано от датата на публикуване на обява за конкурса в ежедневник. vestnik_24hasa_05.11.20

    1. Начин на провеждане на конкурса:
    • Конкурсът за всяка от длъжностите се провежда от назначена от работодателя комисия, която извършва събеседване с всички допуснати кандидати, които отговарят на поставените изисквания и са подали необходимите документи в определения по-горе срок.
    • Комисията оценява професионалната подготовка и другите качества на кандидатите, необходими за заемането на длъжността и класира само успешно издържалите конкурса.
    • За проведения конкурс се съставя протокол, който съдържа мотивирано класиране на кандидатите.
    • Кандидатите могат да получат копия от длъжностната характеристика на конкурсната длъжност, както и друга информация относно конкурса от г-жа Л. Караколева. отдел „Човешки ресурси и ТРЗ“, НКБ, тел. 02/921 1234.
      zapoved 422